BBQ Carne de porc & piper Wraps
Rețeta BBQ Pork & Pepper Wraps ar putea satisface pofta americană în aproximativ 22 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 76 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 22. Un amestec de sos original de grătar, ardei gras, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Aragaz lent BBQ tras carne de porc, BBQ în stil Memphis: Sandwich de porc afumat asociat cu Cabernet Sauvignon Necagiat, și
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați carne și ardei; gătiți și amestecați 3 până la 4 min. sau până când carnea nu mai este roz.
Se amestecă sosul de grătar. Reduceți căldura la mediu-scăzut; fierbeți 6 până la 8 min. sau până când carnea este gătită și sosul este îngroșat, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza.
Lingura uniform pe tortilla; roll up.