Bază de mousse de bezea
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Baza de mousse de bezea ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 144 calorii, 10g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 25%. Încercați Mini plăcintă cu Mousse de dovleac cu bezea, Mousse de căpșuni cu inimi de bezea, și Cuiburi de bezea cu Mousse de caș de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Asigurați-vă că vasul mixerului și accesoriul pentru tel sunt curate și fără grăsimi.
Bateți albușurile până formează vârfuri rigide, apoi amestecați o treime din zahăr timp de aproximativ 30 de secunde.
Adăugați zahărul rămas în 2 loturi până când bezea este lucioasă. Utilizați în aproximativ 10 minute de la fabricare.