Baza De Sos Rosu-Marinara

Baza De Sos Rosu-Marinara
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul roșu Base - Marinaran. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 126 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii, morcovi, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Sos Marinara, și Sos Marinara III pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline și încălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie, gătind până când ceapa s-a înmuiat. Apoi, adăugați morcovii, amestecați și apoi adăugați vinul pentru a degrada. Apoi, reduceți focul la mediu și adăugați cimbru, gătind încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lipii Naan, Tăiate în SferturiLipii Naan, Tăiate în Sferturi
3
Adăugați roșiile și sucurile, aduceți la fierbere și apoi reduceți focul la foc mic. La final, adăugați busuiocul și continuați să gătiți la foc mic, 20 până la 30 de minute. Gustați să condimentați și să îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista