Baton De Ciocolată Caldă
Batonul de ciocolată fierbinte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 337 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fotografii espresso, zahăr, bomboane de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Supă caldă și acră, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță medie, încălziți 4 căni de lapte la foc mic, fiind foarte atenți să nu lăsați laptele să fiarbă. Într-un castron mic, amestecați împreună cacao, zahăr și restul de 1/2 cană de lapte.
Adăugați amestecul de cacao în laptele cald și continuați să încălziți cacao până la cald.
Se toarnă în 4 căni și se servește împreună cu garniturile.
Pe o tavă mare de servire, aranjați cani de ciocolată caldă, un mic ulcior de fotografii espresso, un castron de bomboane de bomboane sfărâmate, un castron de mini-marshmallows și un castron de scorțișoară-zahăr. Invitați-vă oaspeții să aromatizeze și să-și garnisească ciocolata caldă așa cum doresc.;
Tăiați fasolea de vanilie în jumătate, pe lungime. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți de-a lungul interiorului fasolei de vanilie pentru a colecta semințele. Răzuiește semințele de fasole de vanilie într-un bol mic.
Adăugați zahăr și scorțișoară și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte într-un castron mic de servire.;