Baton De Ciocolată Caldă

Baton De Ciocolată Caldă
Batonul de ciocolată fierbinte ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 337 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de fotografii espresso, zahăr, bomboane de caramel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciocolată caldă și Marshmallow Toasted Pots de Creme, Supă caldă și acră, și Sos Fierbinte De Fudge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță medie, încălziți 4 căni de lapte la foc mic, fiind foarte atenți să nu lăsați laptele să fiarbă. Într-un castron mic, amestecați împreună cacao, zahăr și restul de 1/2 cană de lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestecul de cacao în laptele cald și continuați să încălziți cacao până la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
4
Se toarnă în 4 căni și se servește împreună cu garniturile.
5
Pe o tavă mare de servire, aranjați cani de ciocolată caldă, un mic ulcior de fotografii espresso, un castron de bomboane de bomboane sfărâmate, un castron de mini-marshmallows și un castron de scorțișoară-zahăr. Invitați-vă oaspeții să aromatizeze și să-și garnisească ciocolata caldă așa cum doresc.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce De Mere VerdeLemn Dulce De Mere Verde
Toffee Bar CandyToffee Bar Candy
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Tăiați fasolea de vanilie în jumătate, pe lungime. Folosind spatele unui cuțit, răzuiți de-a lungul interiorului fasolei de vanilie pentru a colecta semințele. Răzuiește semințele de fasole de vanilie într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați zahăr și scorțișoară și amestecați pentru a combina. Puneți deoparte într-un castron mic de servire.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista