Batoanele de caise ale lui Joanne
Joanne ' s Apricot Bars este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 18. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 171 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun auriu, zahăr pudră, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Bruschetta cremoasă a lui Joanne, Cheesecake-ul cu lămâie aproape fără grăsimi al lui Joanne, și Sandvișul super-erou al lui Joanne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 diametru F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 8x8x2 inci cu spray antiaderent. Amestecați făina, zahărul și sarea în procesor.
Adăugați unt; folosind viraje pornite/oprite, procesați până se formează făină grosieră. Apăsați ferm firimiturile pe fundul vasului.
Coaceți până când centrul este auriu, aproximativ 25 de minute. Mențineți temperatura cuptorului.
Așezați caisele într-o cratiță mică; adăugați suficientă apă pentru a acoperi. Se fierbe până se înmoaie, aproximativ 4 minute; se scurge și se lasă deoparte.
Cerneti faina, praful de copt si sarea intr-un bol mic. Folosind mixerul electric, bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați zahărul brun și vanilia; bate până se îngroașă. Se amestecă amestecul de făină, apoi nucile și caisele.
Se întinde pe pâine scurtă.
Coaceți cookie-ul până când este umflat, maro închis și scobitoarea introdusă în topping iese cu mici firimituri umede atașate, aproximativ 35 de minute. Se răcește în vas.
Tăiați cookie-ul în 6 benzi, apoi transversal în treimi.
Transferați pe hârtie cerată. Cerneti zaharul pudra peste batoane.