Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele de caramel cu ciocolată Mascarpone. Această rețetă face 21 de porții cu 224 de calorii, 3 g de proteine și 15 g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei vegetal, bomboane de ciocolată-toffee, extract de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1025 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 3 ore și 13 minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de grozav de 24%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum batoane de caramel cu ciocolată Mascarpone, batoane de mascarpone cu ciocolată și zmeură și batoane de ciocolată și toffee.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Așezați un grătar pentru cuptor în mijlocul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Pulverizați o tavă antiaderentă de 7 x 10 3/4 inci cu spray de gătit pentru legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Așezați o bucată de hârtie de pergament de 6 pe 18 inci în tavă, lăsând excesul de hârtie să depășească părțile laterale. Pulverizați ușor hârtie de pergament cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron mediu, combinați aluatul de biscuiți, 1/2 din bucățile de bomboane de ciocolată și caramel toffe și extractul de vanilie. Cu degetele umede, presați ușor aluatul în tava pregătită. Folosind dințile unei furculițe, înțepăți aluatul peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Caramele
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți timp de 12 până la 14 minute până când crusta se rumenește ușor. Se răcește timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Puneți fulgii de ciocolată și uleiul vegetal într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Pune vasul peste o tigaie cu apă clocotită și amestecă până când ciocolata se topește. Se răcește amestecul de ciocolată timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adaugă brânza mascarpone până când amestecul este omogen. Cu o spatulă, întindeți amestecul de ciocolată peste crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Peste amestecul de ciocolată se presară bucățile rămase de bomboane de ciocolată-toffee și migdale feliate. Se da la frigider pentru cel putin 2 ore pana ce stratul de ciocolata este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Caramele
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
11
Scoateți hârtia de pergament și tăiați-le în batoane de 1 1/2 pe 2 inchi.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
12
Se serveste la temperatura camerei.
13
*Notă bucătarului: Pentru a prăji migdale, aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
14
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F timp de 8 până la 10 minute până se rumenește ușor.
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bodegas Naveran Dama Cava. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage făcute în Spania. Dama este plină de corp, dar strălucitoare și crocantă. Moșia Naverán produce Cave de înaltă calitate din 1901. Toate Cavele făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la méthode champenoise) și învechită în drojdie timp de 24 de luni. Caves Navera´n este un producător de cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Navera´n Dama este o capodopera Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter picant, strălucitor, care trece prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest „fizz fermier” mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspata complimenteaza si deserturile cu fructe, in special piersicile si portocalele feliate.