Batoane De Struguri-Cimbru Concord

Batoane De Struguri-Cimbru Concord
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați batoanele Concord Grape-Thyme. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ou, suc de la 1 lămâie, struguri concord și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gem De Struguri Concord, Concord Grape Pie II, și Plăcintă Cu Struguri Concord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Strângeți strugurii între degete pentru a separa pielea de pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
2
Așezați piei într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ, aproximativ 5 impulsuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Puneți pulpa în cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când strugurii își pierd forma, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se toarnă pulpa printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare. Folosiți o paletă sau o lingură mare pentru a împinge pulpa prin sită. Aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Combinați piei de struguri, pulpă, suc de lămâie și 1 cană de zahăr în cratița Acum goală. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu mic și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
StruguriStruguri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați cimbru și continuați să fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este redus și s-a îngroșat până la o consistență asemănătoare gemului, cu aproximativ 15 minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
GemGem
7
Scoateți cratița de pe foc și transferați-o într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt un vas de copt de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina, praful de copt, restul de 1 cană de zahăr și sare; puls pentru a combina, aproximativ 5 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Adăugați ou și unt și pulsați până când amestecul este coeziv, dar încă sfărâmicios, 8 până la 12 impulsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
11
Apăsați 2/3 din aluat în fundul vasului de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
12
Întindeți gemul de struguri uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De StruguriGem De Struguri
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Presărați aluatul rămas peste gem, lăsând vizibile buzunarele de gem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
GemGem
14
Coaceți până devin aurii și setați, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
15
Se transferă în raftul de răcire și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
16
Tăiați în 12 pătrate și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista