Batoane De Struguri-Cimbru Concord
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați batoanele Concord Grape-Thyme. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 47 cenți pe porție. O porție conține 425 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ou, suc de la 1 lămâie, struguri concord și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gem De Struguri Concord, Concord Grape Pie II, și Plăcintă Cu Struguri Concord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Strângeți strugurii între degete pentru a separa pielea de pulpă.
Așezați piei într-un castron de robot de bucătărie și pulsați până se toacă aproximativ, aproximativ 5 impulsuri.
Puneți pulpa în cratiță medie. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când strugurii își pierd forma, aproximativ 10 minute.
Se toarnă pulpa printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare. Folosiți o paletă sau o lingură mare pentru a împinge pulpa prin sită. Aruncați semințele.
Combinați piei de struguri, pulpă, suc de lămâie și 1 cană de zahăr în cratița Acum goală. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, apoi se reduce focul la mediu mic și se fierbe timp de 30 de minute.
Adăugați cimbru și continuați să fierbeți, amestecând frecvent, până când amestecul este redus și s-a îngroșat până la o consistență asemănătoare gemului, cu aproximativ 15 minute în plus.
Scoateți cratița de pe foc și transferați-o într-un castron pentru a se răci.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt un vas de copt de 13 x 9 inci.
În bolul robotului de bucătărie, combinați făina, praful de copt, restul de 1 cană de zahăr și sare; puls pentru a combina, aproximativ 5 impulsuri.
Adăugați ou și unt și pulsați până când amestecul este coeziv, dar încă sfărâmicios, 8 până la 12 impulsuri.
Apăsați 2/3 din aluat în fundul vasului de copt pregătit.
Întindeți gemul de struguri uniform peste aluat.
Presărați aluatul rămas peste gem, lăsând vizibile buzunarele de gem.
Coaceți până devin aurii și setați, aproximativ 45 de minute.
Se transferă în raftul de răcire și se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Tăiați în 12 pătrate și serviți.