Fulgi de ovăz Cookie Baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 103 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr, ovăz de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, Batoane Sănătoase Pentru Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, și Raisinet Fulgi De Ovăz Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Pentru a face umplutura: într-o cratiță la foc mic, combinați curmale, apă, zahăr alb și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Zahăr Granulat
Date
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Se încălzește aproximativ 8 minute sau până se îngroașă. Puneți deoparte pentru a lăsa să se răcească.
4
Pentru a face produse de patiserie: într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, ovăzul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă până se amestecă bine.
6
Se adaugă scurtarea până când amestecul se formează în firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
7
Apăsați jumătate din amestecul de patiserie în tigaie. Acoperiți cu amestec de curmale și întindeți amestecul de patiserie rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Date
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți 20 până la 25 de minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească pe grătar înainte de tăiere.