Batoane De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz
Fulgi de ovăz Cookie Baruri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 103 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48 și costă 15 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr, ovăz de gătit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane De Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, Batoane Sănătoase Pentru Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz, și Raisinet Fulgi De Ovăz Cookie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Ungeți o tigaie de 9x13 inch.
Pentru a face umplutura: într-o cratiță la foc mic, combinați curmale, apă, zahăr alb și suc de lămâie.
Se încălzește aproximativ 8 minute sau până se îngroașă. Puneți deoparte pentru a lăsa să se răcească.
Pentru a face produse de patiserie: într-un castron mare, combinați făina, zahărul brun, ovăzul și sarea.
Se amestecă până se amestecă bine.
Se adaugă scurtarea până când amestecul se formează în firimituri grosiere.
Apăsați jumătate din amestecul de patiserie în tigaie. Acoperiți cu amestec de curmale și întindeți amestecul de patiserie rămas deasupra.
Coaceți 20 până la 25 de minute până se rumenesc.
Lăsați să se răcească pe grătar înainte de tăiere.