Batoane de pește cu crustă de făină de porumb
Batoanele de pește cu crustă de făină de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 398 calorii, 32g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,62 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de tilapia, făină de porumb, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Ciocolată Crudă Sănătoasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Bastoane De Pește Cu Crustă Panko, Bastoane De Pește Cu Crustă De Susan, și Lămâie și mărar Panko Crusted pește bastoane.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul peste mediu-mare. Lucrând în loturi, gătiți peștele până se rumenesc și opac pe tot parcursul, 4 până la 6 minute, întorcându-se o dată (dacă peștele se rumeneste prea repede, reduceți căldura).
Transferați în grătar și păstrați-l cald în cuptor în timp ce rămân bucătari de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.