Batoane De Pecan Cu Caramel Chewy

Batoane De Pecan Cu Caramel Chewy
Chewy caramel Pecan baruri ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 661 calorii, 6g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chewy Pecan Pie Baruri, Batoane Chewy Coconut-Pecan, și Chewy Cranberry Pecan Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F și unt și făină o tigaie de copt de 13 pe 9 pe 2 inci, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună untul și zahărul brun într-un castron mare cu un mixer electric până când sunt ușoare și pufoase. Bateți în 1 lingură de vanilie și ouă. Cerneti faina cu sare si praful de copt si bateti pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Puneți aluatul în tigaie, împrăștiindu-l uniform și coaceți în mijlocul cuptorului până când se îndepărtează ușor de părțile laterale ale tigaiei și o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri aderente, 20 până la 30 de minute. Se răcește baza complet în tigaie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
4
Aduceți zahărul granulat, siropul de porumb, un vârf de sare și apa la fiert într-o cratiță grea de 2 litri la foc moderat, amestecând continuu până când zahărul este dizolvat. Continuați să fierbeți amestecul, fără a amesteca, până când devine un caramel auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Sirop De PorumbSirop De Porumb
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați cu grijă smântână și restul de 1/2 lingură de vanilie (amestecul se va bule și se va aburi). Întoarceți tigaia la foc moderat și gătiți, amestecând până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan și se toarnă imediat amestecul peste bază, înclinând tigaia și răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
CremăCremă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se răcește amestecul complet în tigaie pe raft și se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
* Barele pot fi făcute cu 2 zile înainte și păstrate, acoperite, la temperatura camerei răcoroase.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista