Batoane De Mousse De Ciocolată Albă

Batoanele cu Mousse de ciocolată albă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 104 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Un amestec de chipsuri de ciocolată semidulce, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Roșu, alb și albastru (Mousse de ciocolată albă, Gelee de afine, Dacquiose de nucă de cocos cu prăjitură de alune), Tort de ciocolată Brownie cu Mousse de ciocolată albă și banane caramelizate, și Mousse De Ciocolată Albă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor tigaia pătrată de 8 sau 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mic, amestecați firimiturile de biscuiți și untul cu lingura; apăsați ferm în tigaie.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți frișca și chipsurile de copt la foc mic, amestecând frecvent, până când chipsurile se topesc.
Se ia de pe foc. Se răcește 5 minute. Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul și sarea cu sârmă până se spumează.
Se toarnă amestecul de așchii de copt alb în amestecul de ouă, amestecând continuu.
Se toarnă umplutura peste crusta coaptă.
Coaceți 25 până la 35 de minute sau până când centrul revine când este atins ușor. Se răcește în tigaie pe raftul de răcire 15 minute.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, topiți ingredientele de topping la foc mic, amestecând frecvent.
Întindeți toppingul peste bare. La frigider neacoperit până la răcire, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.