Fulgi de ovăz, smochine și bare de nuc ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 144 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină pentru toate scopurile, extract de vanillan, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Batoane De Fulgi De Ovăz, Smochine Și Nuci, Batoane De Nucă-Fulgi De Ovăz Umplute Cu Ciocolată, și Batoane De Nuc Cu Fulgi De Ovăz Umplute Cu Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente îno cratiță medie grea. Se aduce la simmerpeste foc mediu, amestecând până când zahărulse dizolvă. Reduceți căldura la minim. Acoperiți șiscufundați 5 minute. Descoperiți și simmerpână când smochinele sunt foarte moi și umplutura este groasă,amestecând des, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecăsuc de lămâie și vanilie, apoi nuci.Se răcește complet. Faceți înainte: poate fi făcut1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți temperatura camerei înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Nuci
Suc
1
Poziționați rack - ul în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de metri pătrați F. Pulverizați tava de copt metalică de 13x9x2 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Combinați ovăzul și următoarele 5 ingrediente încastron mare și amestecați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați untul"cubat"."Folosind vârful degetelor, amestecați până laamestecul formează mici aglomerări umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Apăsați ferm jumătate din amestecul de crustă (aproximativ3 căni) peste fundul tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Împrăștiatumplerea uniform peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Presărați amestecul rămas peste umplutură; apăsați pentru a adera.
7
Coaceți barele până se rumenesc adânc și fermepentru a atinge, aproximativ 35 de minute. Se răcește în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
8
Tăiați transversal în 6 benzi. Faceți 8 tăieturi pe lungime, formând 2x1 inci bars.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Coverpan cu folie; a se păstra la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Așezați zahărul pudră într-un castron mediu.Folosind spatula îngustă, îndepărtați cât mai multebaruri după cum doriți din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Tigaie
10
Rolați jumătate de batoneîn zahăr pudră pentru a acoperi. Aranjați bare acoperite și bare simple alternativ pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
1
Pentru depozitare mai lungă,acoperiți tigaia și răciți. Barele vor păstra unulsăptămână, dar crusta se va înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch