Batoane De Ciocolată-Pecan-Caramel
Batoanele de ciocolată-Pecan-Caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 378 calorii, 3G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, sare kosher, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 14%. Încercați Batoane de Pecan cu Caramel și ciocolată, Ciocolată Caramel Pecan Baruri, și Ciocolată Caramel Pecan Pie Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți nucile pecan într-un singur strat într-o tigaie superficială timp de 10 până la 12 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Căptușiți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu folie de aluminiu; ungeți ușor folia. Aranjați biscuiții graham într-un singur strat în tigaia pregătită, marginile ușor suprapuse.
Combinați zahărul, untul și smântâna într-o cratiță grea de dimensiuni medii; aduceți la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și nucile pecan.
Se toarnă amestecul de unt peste biscuiți, întinzându-se pe strat.
Coaceți la 350 timp de 10 până la 11 minute sau până când se rumenesc ușor și Bulbuc. Top bare calde cu bucăți de ciocolată neagră.
Lăsați să stea 3 minute și întindeți ciocolata peste bare.
Presărați imediat sare și glisați folia din tigaie pe un suport de sârmă. Se răcește complet (aproximativ 30 de minute). Se răcește cu 20 de minute înainte de servire. Intră în baruri.