Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz

Batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz
Batoanele de ciocolată cu fulgi de ovăz sunt o rețetă fără gluten cu 36 de porții. Pentru 30 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 de calorii, 3 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă de la Taste of Home necesită chipsuri de ciocolată cu lapte, unt, sirop de porumb și extract de vanilie. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un mic dejun foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 16%. Rețete similare includ batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz, batoane de ciocolată cu fulgi de ovăz aproape bomboane și batoane cu ciocolată și pere.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul brun până devin pufos. Bateți siropul de porumb și vanilia. Se amestecă ovăzul; presați într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Coaceți la 350° timp de 12-15 minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Într-un cuptor cu microunde, topește fulgii de ciocolată și untul de arahide; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Se întinde peste batoanele răcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
5
Stropiți cu bomboane zdrobite. Se da la rece până se fixează; tăiate în bare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)Mini Batoane De Bomboane Nugat Cu Caramel și Arahide Acoperite Cu Ciocolată (cum Ar Fi Snickers®)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Batoanele cu fulgi de ovăz pot fi asociate cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista