Batoane De Cheesecake Cu Ciocolată Fără Gluten
Această rețetă servește 16. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 133 calorii. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, ouă, topping de căpșuni și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Batoane Granola Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide (Fără Coacere, Vegane, Fără Gluten, Fără Soia), Batoane De Cheesecake Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Fără Coacere (Fără Gluten , Fără Zahăr Rafinat + Vegan), și Prăjitură Cu Brânză Cu Ciocolată Fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 177°. lingura cookie aluat în partea de jos numai de uns sau pulverizat 9-inch pătrat pan; apăsați uniform în partea de jos a pan.
Coaceți 15 minute. Între timp, într-un castron mediu, bateți crema de brânză și zahărul cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 30 de secunde sau până la amestecare. Bateți vanilia și ouăle, pe rând.
Întindeți umplutura uniform pe crusta parțial coaptă.
Coaceți cu 28 până la 32 de minute mai mult sau până când este umflat și centrul este doar setat. Se răcește 30 de minute pe suportul de răcire. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră. Pentru bare, tăiați în 4 rânduri cu 4 rânduri.
Stropiți fiecare porție cu sirop de ciocolată. A se păstra acoperit la frigider.