Batoane De Caramel Cu Scorțișoară
Batoanele de caramel cu scorțișoară ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 207 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați sare, scorțișoară măcinată, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Batoane De Prăjituri Cu Scorțișoară De Scorțișoară (Vegan + Fără Gluten), Scorțișoară Toffee Cheesecake Dip, și Scorțișoară Stafide-Nuci Caramele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti untul si zaharul brun la foc mic, intr-o tigaie cu sos, pana fierbe.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu jeleu de 12x18 inch.
Într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de unt, ouăle și vanilia. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea si scortisoara; se amestecă în amestecul de ouă până se omogenizează bine. Apoi amestecați nucile pecan.
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită pentru jeleu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute. Presărați imediat chipsuri de ciocolată pe întreaga foaie.
Lăsați să stea 5 minute, apoi întindeți ciocolata uniform pe toată suprafața.