Batoane De Brânză Cremă De Ciocolată
Batoanele de brânză cremă de ciocolată ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. O porție conține 196 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, cremă de brânză, ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Batoane de tort de ciocolată cu cremă de ciocolată albă și neagră, Batoane De Brânză Cremă De Ciocolată, și Batoane De Brânză Cremă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Faceți aluat de prăjituri conform instrucțiunilor de pe pachet.
Se întinde într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează; aruncați aproximativ 9 linguri deasupra aluatului în tigaie. Trageți cuțitul prin umplutură și bateți în curbe largi pentru a se învârti.
Coaceți la 350 de minute de la 23 la 25 de minute. Se răcește aproximativ 30 de minute.
Amestecați chipsurile de ciocolată și uleiul într-o pungă de plastic pentru congelator resigilabilă; sigiliu. Ciocolată cu microunde la înălțime, 30 până la 45 de secunde, stoarcerea ciocolatei în pungă la fiecare 15 secunde până la omogenizare.
Tăiați vârful de 1/4 inch din colțul pungii; stropiți ciocolata peste bare.