Salată verde cu sos de brânză albastră
Salata verde cu sos de brânză albastră este un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 202 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Dacă aveți la îndemână brânză, sare, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pană de salată cu sos de brânză albastră, Pene de salată Iceberg cu sos de brânză albastră, și Roșii de friptură de vită, salată de unt și slănină cu sos de brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză până se omogenizează. Bateți în smântână, maioneză, brânză albastră, usturoi praf, sare, piper și cayenne; se amestecă bine. Se da la frigider peste noapte.
Serviți peste salată verde.