Batoane De Brânză Cremă De Afine

Batoane De Brânză Cremă De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de brânză cremă de afine. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, lapte condensat marca Eagle, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane De Brânză Cremă De Ovăz De Afine, Batoane de afine cu glazură de brânză cremă, și Batoane De Brânză Cremă De Afine #CansGetYouCooking.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, 3/4 cană zahăr brun și unt; se amestecă până se sfărâmă. Rezervând 1 1/2 cană amestec de firimituri, apăsați ferm restul pe fundul tăvii de copt unsă de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
În bolul mic de amestecare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit până se omogenizează; se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
4
Răspândiți uniform peste crusta pregătită. Într-un castron mic, combinați restul de 1 lingură de zahăr și amidon de porumb; se amestecă sosul de afine. Lingurați uniform peste stratul de brânză cremă. Se acoperă cu amestec de firimituri rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Coaceți 40 de minute sau până devin aurii. Mișto. Chill.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Tăiați în bare. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista