Batoane De Brânză Cremă De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele de brânză cremă de afine. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, lapte condensat marca Eagle, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Batoane De Brânză Cremă De Ovăz De Afine, Batoane de afine cu glazură de brânză cremă, și Batoane De Brânză Cremă De Afine #CansGetYouCooking.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron mare, combinați făina, ovăzul, 3/4 cană zahăr brun și unt; se amestecă până se sfărâmă. Rezervând 1 1/2 cană amestec de firimituri, apăsați ferm restul pe fundul tăvii de copt unsă de 13x9 inci.
În bolul mic de amestecare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți treptat în laptele condensat îndulcit până se omogenizează; se amestecă sucul de lămâie.
Răspândiți uniform peste crusta pregătită. Într-un castron mic, combinați restul de 1 lingură de zahăr și amidon de porumb; se amestecă sosul de afine. Lingurați uniform peste stratul de brânză cremă. Se acoperă cu amestec de firimituri rezervat.
Coaceți 40 de minute sau până devin aurii. Mișto. Chill.
Tăiați în bare. A se păstra acoperit la frigider.