Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide
Această rețetă face 36 de porții cu 266 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt de arahide, zahăr pudră, chipsuri de ciocolată cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Batoane De Bomboane Cu Unt De Arahide Fără Gluten, Unt De Arahide Cookie Candy Bar, și Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare).
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 de grade F. Se pulverizează numai partea inferioară a tăvii de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați ingredientele de bază pentru biscuiți până se formează aluat moale. Apăsați aluatul în partea de jos a tigaiei.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele de umplere, cu excepția zahărului pudră, cu un mixer electric la viteză medie, până când sunt cremoase și netede. Bateți treptat în zahăr pudră până se omogenizează bine (umplutura va fi groasă). Apăsați umplere peste baza cookie-urilor. Refrigerați în timp ce pregătiți stratul de caramel.
În cratița de 2 litri, încălziți caramelele și 2 linguri de apă la foc mic, amestecând continuu, până când caramelele se topesc. Se amestecă arahide.
Se întinde uniform peste umplutură. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când stratul de caramel este ferm.
Într-un castron mic cu microunde, chipsurile de ciocolată cu microunde neacoperite la 1 până la 2 minute, amestecând o dată, până se topesc.
Se întinde uniform pe stratul de caramel. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când ciocolata este setată. Pentru bare, tăiați în 9 rânduri cu 4 rânduri. A se păstra acoperit la temperatura camerei.