Batoane De Boia-Cheddar Afumate Cu Bacon
Bacon-afumat Paprika-Cheddar baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 72 și costă 8 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piper măcinat, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Batoane De Boia-Cheddar Afumate Cu Bacon, Risotto Cheddar cu boia afumată, și Cheddar, ceapă de primăvară și biscuiți de boia afumată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți brânza, untul, jumătate și jumătate și sarea la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la amestecare. Adăugați treptat făină, slănină, boia de ardei și ardei roșu măcinat, bătând doar până se combină.
Întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată. Împărțiți în 2 porții egale; aplatizați fiecare într-un pătrat.
Rulați fiecare pătrat la o grosime de 1/8 inch.
Tăiați în 2 benzi de 1/2-x 3/4-inch, folosind o roată de patiserie canelată.
Așezați 1 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până devin aurii; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute.