Untul de arahide și barele de jeleu ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 37 de cenți pe porție. O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați gem de căpșuni gros, unt de arahide complet natural, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Batoane Cu Unt De Arahide Și Jeleu, Batoane cu unt de arahide și jeleu, și Batoane de plăcintă cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți o tigaie metalică de 9 pe 9 inci cu unt, apoi făină, eliminând orice exces de făină; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați făina măsurată, ovăzul, zaharurile, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare și bateți pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați untul de arahide și, folosind degetele, strângeți amestecul de ovăz și untul de arahide împreună până se combină uniform. Împrăștiați bucățile de unt măsurate peste amestec și, folosind degetele, strângeți amestecul de unt de arahide–Ovăz și untul împreună până se combină uniform și nu rămân bucăți mari de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4
Așezați două treimi din amestec în tigaia pregătită și, folosind o cană de măsurare înmuiată în făină, apăsați-o ferm și uniform în fund; puneți amestecul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Roșii Feliate, Opțional
5
Coaceți până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți tigaia din cuptor într-o grătar. Dollop gemul peste crustă și se întinde într-un strat uniform, având grijă să nu deranjeze crusta. Zdrobiți amestecul de ovăz rezervat în bucăți de mărimea migdalelor și presărați-l uniform peste gem. Întoarceți tigaia la cuptor și coaceți până când gemul clocotește și toppingul este maro auriu, cu aproximativ 20 până la 25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Gem
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți tigaia pe grătar și lăsați-o să se răcească complet, aproximativ 1 1/2 ore.