Batoane cu unt de arahide S ' mores

Batoane cu unt de arahide S ' mores
Batoanele cu unt de arahide S ' mores ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 194 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 24. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, glazură de ciocolată betty rich & creamy, marshmallows și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 11%. Încercați Batoane cu unt de arahide S ' mores, Batoane cu unt de arahide S ' mores, și Batoane cu unt de arahide S ' mores pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.faceți aluat de prăjituri conform instrucțiunilor de pe pungă. Apăsați aluatul într-o tigaie unsă de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat CookieAluat Cookie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Coaceți 16 până la 18 minute sau până se rumenesc în jurul marginilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Puneți glazura în vasul cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit la 15 până la 20 de secunde; se amestecă glazura până se omogenizează. Rezervați 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
4
Se toarnă glazura rămasă peste barele calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
5
Presărați marshmallows și cereale peste glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
GlazuraGlazura
CerealeCereale
6
Coaceți cu 3 până la 5 minute mai mult sau până când marshmallows sunt umflate. Se răcește 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Burniță rezervat glazura peste baruri. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 4 rânduri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista