Batoane cu unt de arahide cu ciocolată IV

Batoane cu unt de arahide cu ciocolată IV
Batoane cu unt de arahide cu ciocolată IV ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 15 porții cu 494 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1763 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, chipsuri de ciocolată semidulce, unt de arahide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Unt De Arahide Ciocolata Chip Nutter Unt Baruri, și Batoane Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de cracker graham, zahărul cofetarilor, untul de arahide și untul topit. Apăsați ferm în partea de jos a unei tigaie de 9x13 inch. Topiți chipsurile de ciocolată la un cazan dublu sau la cuptorul cu microunde, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Unt De ArahideUnt De Arahide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
TigaieTigaie
2
Întindeți ciocolata topită peste crusta de pesmet. Se răcește aproximativ 5 minute, apoi se taie în bare înainte ca ciocolata să fie complet setată, apoi se răcește până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista