Batoane cu turtă scurtă de afine cu Streusel de migdale

Batoane cu turtă scurtă de afine cu Streusel de migdale
Bare de afine Shortbread cu Streusel de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Pâine Scurtă Cu Afine Streusel, Bare De Pâine Scurtă Cu Afine Streusel, și Low Carb Afine Shortbread Streusel Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Tăiați o bucată de hârtie pergament de 8 pe 16 inci. Căptușiți o tigaie de 8 pe 8 inci cu bucata de pergament, astfel încât cele 2 capete lungi să atârne peste margini. Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai ușor posibil în vas, apăsându-l perfect în colțuri; puneți tigaia deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Așezați făina măsurată, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați scurt pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați pentru a sparge untul, aproximativ 10 (1 secundă) impulsuri. Procesați până se formează aglomerări mari de aluat, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați aluatul în tigaia pregătită și, folosind baza unei căni de măsurare sau a unui pahar, apăsați-l uniform în tigaie (înmuiați cana sau paharul în făină dacă începe să se lipească de aluat). Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1
Bateți făina, zaharurile și sarea într-un castron mediu până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul și, folosind degetele, strângeți amestecul de făină și untul împreună până când formează aglomerări mari și toată făina este complet încorporată în unt, aproximativ 5 minute. (Asigurați-vă că nu există bucăți prăfuite în partea de jos a vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Așezați afinele, zahărul și apa într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când merisoarele încep să se destrame și lichidul a devenit gros și siropos, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în zest.To finisaj: când pâinea scurtă este gata, scoateți tigaia pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se toarnă umplutura peste pâinea scurtă fierbinte și se întinde într-un strat uniform. Presărați uniform streuselul deasupra și apăsați-l ușor în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Coaceți până când umplutura clocotește și streuselul este maro auriu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 30 minutes.To scoateți placa și tăiați-o în bare, rulați un cuțit de tăiat de-a lungul celor 2 margini expuse ale tigaiei. Prindeți pergamentul atârnat peste margini, trageți placa din tigaie și transferați-o pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lăsați-l să se răcească complet, încă aproximativ 30 de minute.
7
Scoateți și aruncați pergamentul.
8
Tăiați placa în dreptunghiuri de 32 (2 pe 1 inch).
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista