Batoane cu turtă scurtă de afine cu Streusel de migdale
Bare de afine Shortbread cu Streusel de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 60 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 32 și costă 11 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bare De Pâine Scurtă Cu Afine Streusel, Bare De Pâine Scurtă Cu Afine Streusel, și Low Carb Afine Shortbread Streusel Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.
Tăiați o bucată de hârtie pergament de 8 pe 16 inci. Căptușiți o tigaie de 8 pe 8 inci cu bucata de pergament, astfel încât cele 2 capete lungi să atârne peste margini. Asigurați-vă că potriviți pergamentul cât mai ușor posibil în vas, apăsându-l perfect în colțuri; puneți tigaia deoparte.
Așezați făina măsurată, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu un accesoriu pentru lamă și pulsați scurt pentru a combina. Împrăștiați bucățile de unt peste amestecul de făină și pulsați pentru a sparge untul, aproximativ 10 (1 secundă) impulsuri. Procesați până se formează aglomerări mari de aluat, aproximativ 30 până la 45 de secunde.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și, folosind baza unei căni de măsurare sau a unui pahar, apăsați-l uniform în tigaie (înmuiați cana sau paharul în făină dacă începe să se lipească de aluat). Înțepați aluatul peste tot cu o furculiță.
Bateți făina, zaharurile și sarea într-un castron mediu până se combină.
Adăugați untul și, folosind degetele, strângeți amestecul de făină și untul împreună până când formează aglomerări mari și toată făina este complet încorporată în unt, aproximativ 5 minute. (Asigurați-vă că nu există bucăți prăfuite în partea de jos a vasului.)
Așezați afinele, zahărul și apa într-o cratiță medie la foc mediu-mare și aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți până când merisoarele încep să se destrame și lichidul a devenit gros și siropos, aproximativ 8 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați în zest.To finisaj: când pâinea scurtă este gata, scoateți tigaia pe un suport de sârmă. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Se toarnă umplutura peste pâinea scurtă fierbinte și se întinde într-un strat uniform. Presărați uniform streuselul deasupra și apăsați-l ușor în umplutură.
Coaceți până când umplutura clocotește și streuselul este maro auriu, aproximativ 25 până la 30 de minute.
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 30 minutes.To scoateți placa și tăiați-o în bare, rulați un cuțit de tăiat de-a lungul celor 2 margini expuse ale tigaiei. Prindeți pergamentul atârnat peste margini, trageți placa din tigaie și transferați-o pe o tăietură.
Lăsați-l să se răcească complet, încă aproximativ 30 de minute.
Scoateți și aruncați pergamentul.
Tăiați placa în dreptunghiuri de 32 (2 pe 1 inch).