Batoane Cu Strat De Biscuiți Cu Ciocolată Fără Gluten
Fără gluten Ciocolata Chip Cookie Layer baruri ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 36. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, nuci, aluat de prăjituri cu ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Batoane De Prăjituri Cu Ciocolată Cu Unt Rumenit Fără Gluten, Ciocolată Chip Cookie aluat Granola Baruri (paleo, gluten, cereale gratuit), și 7 Straturi Fulgi De Ovăz Ciocolată Chip Cookie Baruri.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de bucăți de aluat de biscuiți cu lingură în tigaie unsă sau pulverizată de 13x9 inci; apăsați uniform în partea de jos a tigaiei.
Stropiți uniform laptele condensat peste crusta parțial coaptă.
Se presară cu ingredientele rămase.
Coaceți cu 25 până la 30 de minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește complet, aproximativ 2 ore. Pentru bare, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru prăjiturile cu ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.