Batoane Cu Fulgi De Ovăz Caramel-Pecan

Batoane Cu Fulgi De Ovăz Caramel-Pecan
Caramel-Pecan fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de prăjituri, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Caramel Sărat Pecan Fulgi De Ovăz Cookie Baruri, Caramel Pecan Baruri, și Caramel Pecan Pie Baruri.

Instrucțiuni

1
Așezați pecanii într - un singur strat într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 minute sau până la prăjit, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Scoateți piulițele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Căptușiți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu folie de aluminiu, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi; ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
5
Se amestecă împreună amestecul de tort și ovăzul într-un castron mare. Se amestecă untul cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios și ingredientele uscate sunt umezite. Apăsați jumătate din amestecul de ovăz uniform pe fundul tăvii pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Presărați bucăți de ciocolată și nuci pecan prăjite uniform peste amestecul de ovăz în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară cu amestecul de ovăz rămas.
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Caramele cu microunde și 1 lingură. apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când caramelele sunt topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane CaramelBomboane Caramel
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
10
Stropiți uniform peste barele calde în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 1 oră sau până se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
12
Ridicați barele coapte din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
13
Așezați pe o tăietură și tăiați în 24 de bare.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateExpert
Gata În15 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista