Batoane Cu Fulgi De Ovăz Caramel-Pecan
Caramel-Pecan fulgi de ovăz baruri ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 7 cenți pe porție. O porție conține 41 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați unt, amestec de prăjituri, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Caramel Sărat Pecan Fulgi De Ovăz Cookie Baruri, Caramel Pecan Baruri, și Caramel Pecan Pie Baruri.
Instrucțiuni
Așezați pecanii într - un singur strat într-o tigaie de 13 x 9 inci.
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 minute sau până la prăjit, amestecând ocazional.
Scoateți piulițele din tigaie.
Căptușiți fundul și părțile laterale ale tigaiei cu folie de aluminiu, permițând extinderea de 2 până la 3 inci peste laturi; ungeți ușor folia.
Se amestecă împreună amestecul de tort și ovăzul într-un castron mare. Se amestecă untul cu o furculiță până când amestecul este sfărâmicios și ingredientele uscate sunt umezite. Apăsați jumătate din amestecul de ovăz uniform pe fundul tăvii pregătite.
Presărați bucăți de ciocolată și nuci pecan prăjite uniform peste amestecul de ovăz în tigaie.
Se presară cu amestecul de ovăz rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Caramele cu microunde și 1 lingură. apă într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde la 1 minut sau până când caramelele sunt topite.
Stropiți uniform peste barele calde în tigaie.
Lăsați să se răcească pe un suport de sârmă 1 oră sau până se răcește complet.
Ridicați barele coapte din tigaie, folosind laturile foliei ca mânere.
Așezați pe o tăietură și tăiați în 24 de bare.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Regele Frosch Riesling Auslese all natural German cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană