Batoane cu curmale și zahăr brun
Batoanele cu curmale și zahăr brun durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 23 de cenți pe porție , primești un aperitiv care servește 16. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate și lacto ovovegetariană are 135 de calorii , 2 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită praf de copt, zahăr brun, scorțișoară măcinată și curmale. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Brioșe cu cireșe, curmale și nuci , zahăr brun și broaște cu zahăr cu condimente și batoane cu curmale cu coajă de portocală și arțar .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (180 de grade C). Unge ușor o tavă pătrată de 8 inci; puse deoparte.
Combinați toate ingredientele, cu excepția ouălor; amestecati bine.
Adăugați ouăle și amestecați până când ingredientele uscate sunt umezite.
Turnați aluatul în tigaie.
Coaceți aproximativ 25 de minute, până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește ușor înainte de a tăia în batoane sau pătrate.