Batate prăjite cu cenușă cu unt de tei-chimen
Frasin-frasin Batatas cu unt de tei-chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 209 calorii, 0g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, unt, pătrunjel cu frunze plate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batate Prăjite Cu Unt De Tei-Chimen, Pui prăjit cu tei și chimen, și Chimen Lime Cartofi Dulci Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rupeți 4 foi (lungi de 2 picioare) de folie rezistentă și stivuiți. Aranjați batatele în 1 strat deasupra în centru. Lucrând cu foaia superioară de folie, pliați fiecare parte a foliei peste batatas pentru a închide, apoi rotiți pachetul cu un sfert de tură și pliați pe fiecare parte a celei de-a doua foi de folie pentru a închide. Repetați plierea cu restul de 2 foi de folie, rotind pachetul cu un sfert de tură înainte de fiecare strat.
Deschideți orificiile de ventilație de pe partea inferioară a grătarului și îndepărtați grătarul superior, lăsând raftul inferior în poziție. Cărbune ușor în starterul coșului de fum, apoi se toarnă pe raftul inferior, folosind clești pentru a curăța un spațiu din Centrul raftului suficient de mare pentru pachetul de folie. Puneți pachetul în spațiul liber și aranjați cărbuni aprinși în jurul pachetului. (Nu puneți cărbuni sub sau deasupra ambalajului.)
Prăjiți batatas, întorcând pachetul la fiecare 10 minute, verificând și adăugând cărbune pentru a menține o căldură constantă în jurul pachetului, până când un cuțit ascuțit introdus la jumătatea drumului într-o batata trece ușor, dar cu o ușoară rezistență, 45 până la 50 de minute.
În timp ce batatele se prăjesc, amestecați untul, sucul de lămâie, pătrunjelul, chimenul, sarea și piperul într-un castron mic cu o furculiță până se combină bine. 3unwrap batatas cu atenție. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați și tăiați transversal în felii groase de 1/2 inch. Condimentați batatele cu sare și piper și serviți cu unt de tei-chimen.
Batatele pot fi prăjite (în loc de grătar), învelite în 1 strat de folie, în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 400 de grade F 1 1/4 până la 1 1/2 ore.
Batatele pot fi prăjite (în loc de grătar), învelite în 1 strat de folie, în mijlocul unui cuptor preîncălzit de 400 de grade F 1 1/4 până la 1 1/2 ore.