Bastoane De Pește Parmezan
Parmezan bastoane de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.77 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 472 calorii, 29G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. 51 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, muștar dijon, iaurt cu conținut scăzut de grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Bețișoare de pește fără prăjit, Bastoane De Pește, și Bastoane De Pește Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Clătiți fileul de somon și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Se taie peștele în jumătate pentru a face 2 fileuri fiecare aproximativ 4 de 4 1/2-inch în dimensiune. Începând de pe cea mai lungă margine, tăiați fileurile în bucăți de 1/2 inch.
Așezați cele mai largi bucăți, din centru, tăiați partea în jos și feliați pe jumătate pe lungime, astfel încât toate piesele să aibă o dimensiune egală de aproximativ 1/2 pe 1/2 pe 4 1/2-inci.
Așezați făina într-un bol mediu și condimentați cu sarea și piperul.
Așezați albușurile într-un alt bol și bateți până se spumează, aproximativ 30 de secunde.
Combinați parmezanul și firimiturile de pâine într-un al treilea bol.
Înveliți bucățile de somon în făina condimentată și bateți pentru a îndepărta excesul de făină. Înmuiați somonul cu făină în albușurile de ou și apoi în amestecul de parmezan, apăsând ușor amestecul în pește.
Așezați bucățile de somon pâine pe o foaie de copt unsă cu ulei.
Stropiți ușor cu uleiul de măsline.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute până se rumenesc.
Amestecați maioneza, iaurtul, muștarul Dijon și pătrunjelul (sau arpagicul, dacă folosiți) într-un castron mic.
Aranjați bețișoarele de pește pe un platou de servire și serviți cu sosul de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.