Bastoane de pește cu sos Marinara

Bastoane de pește cu sos Marinara este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 405 calorii, 28G de proteine, și 24g de grăsime. Un amestec de pesmet condimentat, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Bețișoare De Pește Marinara, Bețe de dovlecei coapte cu crustă de parmezan cu sos Marinara, și Bastoane de pește cu sos Tartar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Puneți Zara într-un castron mare.
Adăugați fâșiile de pește, amestecați pentru a acoperi și lăsați să stea 15 minute.
Într-un bol mediu, amestecați parmezanul, firimiturile de pâine și sarea.
Scoateți peștele din zară, permițând excesului să picure înapoi în castron și dragați în amestecul de firimituri de pâine pentru a acoperi complet, apăsând pentru a adera. Aranjați peștele acoperit într-un singur strat pe foaia de copt pregătită. Stropiți ușor cu ulei de măsline și coaceți până devin aurii și crocante, aproximativ 14 minute. Se răcește ușor și se aranjează pe un platou de servire.
Într-o cratiță mică, încălziți sosul marinara la foc mediu până la cald.
Transferați într-un castron mic de servire.
Serviți marinara alături de bețișoarele de pește ca sos de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.