Bastoane De Mozzarella De Casă
Bastoane Mozzarella de casă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 311 calorii, 12g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. 203 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, lapte, pesmet condimentat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Bastoane De Mozzarella De Casă, Batoane De Mozzarella, și Batoane De Mozzarella.
Instrucțiuni
Bateți ouăle într-un bol de amestecare.
Bateți laptele, apoi lăsați-l deoparte.
Așezați firimiturile de pâine într-o pungă de plastic și puneți-le deoparte.
Separați și așezați un înveliș de rulou de ou pe suprafața de lucru cu unul dintre vârfuri îndreptat spre dvs. Umeziți cele două margini îndepărtate ale ambalajului cu apă.
Așezați un băț de brânză cu coarde pe colțul cel mai apropiat de dvs. și rotiți-l în 1/3 din drum, pliați peste colțurile din dreapta și din stânga, apoi continuați să rulați până la capăt, apăsând pentru a sigila. Repetați cu bețișoarele de brânză rămase și ambalajele cu rulouri de ou.
Încălziți uleiul într-o friteuză sau o cratiță mare la 375 grade F (190 grade C).
Înmuiați bețișoarele de mozzarella în spălarea ouălor, apoi aruncați firimiturile de pâine. Gătiti în loturi în uleiul încins până se rumenesc și se rumenesc, 3 până la 4 minute.