Bastoane De Bomboane Cu Bezea
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și hor d ' oeuvre vegetarian? Bastoanele de bomboane cu bezea ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 42. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, extract de mentă, culoare alimentară cu gel roz și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bastoane De Bomboane Cu Bezea, Bastoane de bomboane cu bezea și desert de Crăciun, și Bomboane De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 93°.tapetați 2 foi de biscuiți cu hârtie pergament sau folie de gătit. Într-un castron mare, bateți albușurile de ou și crema de tartru cu mixerul electric la viteză mare până la spumă. Adăugați treptat zahăr, câte 1 lingură, bătând până când bezea este rigidă și lucioasă. Bateți în extract de mentă.
Se potrivesc Mare decorare sac cu 1/4-inch stea sfat. Cu o perie mică, vopsiți 3 până la 4 dungi distanțate uniform de culoare alimentară pe interiorul pungii de decorare, de la vârf până la marginea superioară. Puneți cu grijă bezea în pungă. Pipeți 2 bastoane de bomboane de 1/2 inch pe foi de prăjituri căptușite cu hârtie.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până se usucă, dar nu se rumenesc.