Basboosa
Basboosa necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 287 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 30 de cenți pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Dacă aveți la îndemână apă de trandafir, praf de copt, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Basboosan II, și Basboosa-Tort Ușor De Semolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un bol mediu, amestecați făina de semolă, 1/2 cană de zahăr, iaurt, ulei, nucă de cocos și praf de copt. Puneți deoparte timp de 30 de minute.
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, amestecați împreună apa, 1 3/4 căni de zahăr și apă de trandafir. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 3 sau 4 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte să se răcească la temperatura camerei.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți aluatul de semolă în fundul unei tigaie de 9x13 inci. Feliați în pătrate sau diamante și așezați pe jumătate de migdale pe fiecare bucată.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până se rumenesc. Comutați setarea cuptorului la broil și broil până când partea de sus este aurie, 2 până la 3 minute.
Scoateți din cuptor și turnați siropul peste pătrate.