Basa Crocantă La Cuptor

Basa Crocantă La Cuptor
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Basa crocantă la cuptor ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 4,55 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 46G de proteine, și 36g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei de măsline, ulei de măsline, fileuri de basa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma pâinea prăjită, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de pâine prăjită cu scorțișoară {fără lactate} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Basa Crocantă La Cuptor, Crispy Basa Pește Și Creveți, și Al doilea la nici unul coapte Basa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Într-un castron, amestecați bine maioneza, muștarul, caperele, ketchup-ul, boiaua și sosul de ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Ungeți fileurile de basa cu aproximativ 1 lingură de ulei de măsline și rulați în pâinea prăjită Melba zdrobită pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper. Folosiți un pulverizator de bucătărie pentru a pulveriza ușor peștele acoperit cu uleiul de măsline rămas. Aranjați peștele într-un vas de copt și acoperiți cu felii de usturoi și lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Melba ToastMelba Toast
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când peștele este ușor fulgi cu o furculiță și acoperirea este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Se servește cu amestecul de sos de maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista