Bas întreg la grătar cu măsline, ceapă și anghinare

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul întreg la grătar cu măsline, ceapă și anghinare. O porție conține 549 calorii, 43G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $6.49 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână frigarui de lemn, crenguțe de cimbru, lămâi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Încercați Bas întreg la grătar cu măsline, ceapă și anghinare, Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, și Biban de mare cu roșii și măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un grătar în aer liber la înălțime medie(aproximativ 375 de metri cubi F până la 425 de metri cubi f).În timp ce grătarul se încălzește, pregătiți frigarui: filetați un număr egal de anghinare pe 2 frigarui. Infilați o cantitate egală de ceapă pe încă 2 frigarui, lăsând aproximativ 1/4 inch de spațiu între bucăți. Infilați un număr egal de măsline pe restul de 2 frigarui.
Ungeți frigaruile peste tot cu ulei vegetal; pune deoparte. Feliați lămâile în jumătate, rezervând una dintre jumătăți pentru pește.Când grătarul este gata, frecați grătarele cu un prosop înmuiat în ulei vegetal.
Ungeți părțile tăiate ale celor 3 jumătăți de lămâie rămase cu ulei.
Așezați lămâile pe grătar cu fața tăiată în jos, acoperiți grătarul și gătiți până când apar urme de grătar și lămâile sunt ușor înmuiate, aproximativ 3 până la 4 minute.
Se scoate pe o foaie de copt sau pe un vas mare și se lasă deoparte.
Așezați toate frigăruile pe grătar, acoperiți grătarul și gătiți, răsturnând o dată, până când măslinele sunt ușor zbârcite și anghinarea are urme de grătar, aproximativ 6 minute. Continuați să gătiți ceapa până când sunt ușor carbonizate și înmuiate, încă aproximativ 3 minute.
Transferați pe foaia de copt sau vasul mare cu jumătățile de lămâie și lăsați să se răcească ușor.Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, îndepărtați toate măslinele, anghinarea și ceapa de pe frigarui, tăiați în zaruri medii și transferați într-un castron mediu. Strângeți sucul din 2 jumătăți de lămâie la grătar peste legume, adăugați oregano și cimbru și amestecați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Tăiați restul de lămâie la grătar în 4 bucăți.
Așezați toppingul de legume și bucățile de lămâie într-un loc cald sau acoperiți cu folie. Reduceți căldura grătarului la mediu (aproximativ 350 de metri cubi F până la 400 de metri cubi F) și pregătiți peștele.Pentru pește: feliați subțire jumătatea de lămâie rezervată, fără grătar. Clătiți interiorul și exteriorul peștelui în apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează generos interiorul peștelui cu sare și piper. Umpleți crenguțele de cimbru și oregano și feliile de lămâie în interior. Frecați exteriorul peștelui cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.Frecați din nou grătarele cu ulei vegetal.
Așezați peștele pe grătar și acoperiți grătarul. Gatiti pana cand jumatatea de jos a pestelui este opaca pana la capat si pielea de jos este crocanta, aproximativ 9 minute. Folosind o pereche de clești pentru a ține peștele închis, răsturnați cu grijă peștele folosind o spatulă plată și gătiți până când a doua jumătate este opacă până la capăt și pielea este crocantă, cu aproximativ 9 minute mai mult.
Se scoate într-un vas mare de servire și se servește cu toppingul rezervat și bucățile de lămâie la grătar.