Bas negru în supă Miso cu Udon și Shiitakes

Bas negru în supă Miso cu Udon și Shiitakes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați basul negru în supă Miso cu Udon și Shiitakes. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă 59,6 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 188g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 1631 calorii. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de baby bok choy, ceapă verde, miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Supă De Tăiței Udon Miso, Supă De Tăiței Udon Miso, și Supă De Tăiței Udon Miso sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați apa, algele și fulgii de bonito într-o cratiță de 4 litri și puneți-le la foc mediu-mic. Lăsați apa să se fierbe încet; acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. Opriți focul imediat când stocul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De BonitoFulgi De Bonito
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
VarecVarec
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Lăsați stocul să stea timp de 1 până la 2 minute și apoi strecurați solidele. Rezervați 2 litri de dashi pentru a le folosi în viitor ca bază pentru supe și tocănițe (se va păstra timp de 1 săptămână la frigider sau congelat câteva luni), iar restul de litru pentru a pregăti supa miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3
Se toarnă dashi într-un wok și se pune la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DashiDashi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Bateți miso - ul în dashi, amestecând până se omogenizează. Aruncați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DashiDashi
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Acoperiți ușor fundul unui abur de bambus de 12 inci cu spray de gătit antiaderent. Condimentați ambele părți ale fileurilor de pește cu sare și piper; așezați-le unul lângă altul în abur, cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
File De PeșteFile De Pește
6
Tăiați ghimbirul pe lungime în fâșii și puneți-l deasupra peștelui, astfel încât aroma să poată pătrunde; pune coriandru deasupra. Puneți bok choy în abur, unul lângă altul, și acoperiți cu capacul de bambus. Puneți aburul în interiorul wok-ului și aburiți timp de 15 până la 20 de minute până când peștele este gătit. Îndepărtați cu grijă vaporul de bambus și adăugați tăiței udon și ceapa verde în supă. Gatiti 1 minut sau pana cand taiteii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Taitei UdonTaitei Udon
Bok ChoyBok Choy
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
A servi: puneți supa miso în 2 boluri largi de mică adâncime, scoateți tăiței în supă și așezați bok choy și pește deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Bok ChoyBok Choy
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
8
Se ornează cu mai mult coriandru și se presară ușor cu sarea de chili-susan și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Bas negru în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Arbaleta Sonoma Pinot Noir cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate35
Revista