Bas negru ars cu verdeață amară, Grapefruit și salată Feta
Bas negru ars cu verdeață amară, Grapefruit și salată Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $5.0 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 453 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de fileuri de bas, sare kosher, verdeață amară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Biban de mare negru ars cu verdeață amară, fenicul, Grapefruit și salată Feta, Fasole Gigante Cu Fetan Și Verdeață Amară, și Biban de mare negru cu andive și struguri.
Instrucțiuni
1
Înveliți o tigaie mare de sote cu ulei de măsline și aduceți la foc mare. Înveliți fundul unei alte tigaie mai mică cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați peștele cu sare pe ambele părți. Când tigaia mare de sote țipă fierbinte, dar nu fumează destul, așezați fileurile de pește în tigaie, cu pielea în jos. Nu aglomerați tigaia, poate fi necesar să lucrați în loturi. După ce ați pus peștele în tigaie, așezați cealaltă tigaie mică de sote direct deasupra fileurilor de pește. Acest lucru aplică o presiune ușoară peștilor și forțează pielea să aibă contact cu tigaia și va crea o piele crocantă. Gatiti pestele timp de 3 pana la 4 minute si apoi scoateti tigaia de sus. Agitați puțin tigaia pentru a dezlipi peștele. Folosiți o spatulă de pește și răsturnați fileurile de pește și gătiți încă 2 minute pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Zahăr Roșu Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți din tigaie și serviți sau păstrați la cald până când peștele rămas este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Într-un bol mare de amestecare, îmbrăcați verdeața și ceapa roșie cu ulei de măsline și suc de grapefruit și condimentați cu sare. Aruncați bucățile de măsline și Supremele de grapefruit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Verzii
Aluat De Pâine De Porumb
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
5
Împărțiți salata în 4 farfurii de servire și presărați cu feta. Înclinați un file de pește pe fiecare salată.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Mark West Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.