Bas Negru Afumat

Bas Negru Afumat
Basul negru afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 3,76 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați sare, coriandru, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bas Negru Afumat, Bas Cu Dungi Afumate Cu Mere La Grătar, și Ceai Roșu Afumat Biban De Mare Cu Prune Caramelizate Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți grătarul superior de pe grătar (lăsând raftul inferior pentru cărbuni) și deschideți orificiile de aerisire de pe fundul grătarului. Cărbune ușor în starterul coșului de fum și lăsați să ardă 10 minute. Turnați cu grijă cărbuni fierbinți uniform pe 2 laturi opuse ale raftului inferior, lăsând fără cărbuni un jgheab în mijlocul raftului inferior. Turnați cu grijă cărbunele rămas (neluminat) peste cărbunii aprinși, punându-i în lateral pentru a menține jgheabul în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Lăsați cărbunii să ardă, neacoperiți, până când mocnesc (cărbunii se vor transforma de la alb la gri), aproximativ 1 oră.
3
Stivați pungi de hârtie deschise pe o suprafață de lucru, apoi stivați foi de hârtie de măcelar deasupra. Întoarceți stiva astfel încât o parte lungă de hârtie să fie cea mai apropiată de dvs.
1
Se amestecă împreună sare, piper, coriandru, usturoi, ceapă verde și ulei într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Clătiți peștele și uscați-l, apoi tăiați 3 tăieturi diagonale pe ambele părți ale fiecărui pește. Dacă este necesar, tăiați cozile astfel încât fiecare pește să nu aibă mai mult de 13 inci lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3
Aranjați peștele plat pe lungime, unul lângă altul (cap până la coadă) în mijlocul foii superioare de hârtie de măcelar stivuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Strângeți sucul de lămâie pe ambele părți ale peștelui, apoi frecați peștele peste tot cu amestec de coriandru, asigurându-vă că frecați amestecul în bare și peste toate cavitățile interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
5
Înfășurați peștele în foaia superioară de hârtie de măcelar, suprapunând marginile lungi, apoi pliați capetele peste pește. Întoarceți pachetul cu susul în jos pentru a vă menține închis, apoi înfășurați a doua foaie de hârtie de măcelar în același mod. Întoarceți pachetul din nou. Continuați să înfășurați și să transformați peștele în hârtie de măcelar și apoi foi de sac maro, câte 1 foaie. Puneți capătul scurt al ultimelor foi în interiorul capetelor pachetului pentru a închide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
6
Când cărbunii sunt gata, umpleți o chiuvetă cu apă și scufundați pachetul de pește timp de 1 minut pentru a se înmuia complet, apoi transferați într-o tigaie superficială. Purtând mănuși de protecție, transferați pachetul de pește în jgheab în cărbuni, lăsând tigaia deoparte. Lopata mocnit cărbuni din părțile laterale peste pachet folosind spatule, îngropându-l cât mai bine posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Gatiti peste 30 de minute. (O parte din hârtie va arde. Dacă hârtia arde, acoperiți grătarul scurt.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Purtarea mănuși cu un deget și folosind ambele spatule, descoperi cu atenție pachet (stinge orice flăcări cu apă, dacă este necesar) și se transferă la tava de copt. Deschideți pachetul (folosiți foarfece dacă este necesar) și filetați peștele pe un platou cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
9
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1
·Dacă nu găsiți hârtie de măcelar, puteți înlocui 2 pungi mari de hârtie maro, deschise plat (cel puțin 37 pe 17 inci).·Puteți face, de asemenea, această rețetă cu 1 (4 până la 5 lb) bas negru întreg sau bas de mare. Gatiti pachetul de 10 minute pe inch din grosimea totala a pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SeabassSeabass

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista