Bas cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață
![Bas cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață](https://static.fooddiez.ro/media/images/recipe/868.webp?v=1708597674)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi înnegrite cu pâine cu lingură de porumb și verdeață. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $5.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 63G de grăsime, și un total de 864 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, porumb, bas cu dungi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Bas Cu Dungi Cu Roșii, Porumb Și Busuioc, Bas cu dungi cu roșii, porumb și busuioc, și Pâine Cu Lingură De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți un vas de copt pătrat de 8 inci.
Încălziți crema într-o cratiță la foc mediu.
Bateți făina de porumb și gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 2 minute. Se amestecă porumbul, scallions, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/4 linguriță de piper.
Se ia de pe foc, se amestecă ouăle și se întinde uniform în vasul de copt pregătit.
Coaceți până se fixează și se rumenesc în jurul marginilor, aproximativ 40 de minute. Când pâinea mai are 15 minute de copt, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie la foc mediu.
Presărați basul cu condimentul Cajun și gătiți până când este opac și începe să se descuameze, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Împărțiți verdeața între farfurii individuale și stropiți cu uleiul rămas.
Se servește cu pâinea de bas și lingură.