Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei. Această rețetă servește 6 și costă 8,65 USD pe porție. O porție conține 455 calorii, 53G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, bulbi de fenicul, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Grappa-Vindecat Cu Dungi Bas.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. Se fierbe vinul în tigaie mediepână se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se ia de pe foc și se rezervă.
3
Periați Generos coacerea de 18x12x1 inchfoaie cu ulei de măsline. Aranjați felii de fenicul însingur strat pe foaia de copt pregătită. Topcu felii de ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Stropițicu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Sare
5
Stropiți 4 linguri de ulei peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
6
Clătiți peștele în interior și în exterior; uscați cuprosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
7
Presărați pește în interior și în exteriorcu sare și piper negru proaspăt măcinat.Praf ușor în afara peștelui cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Făină Pentru Toate Scopurile
Pește
Sare
8
Se toarnă suficient ulei de măsline într-o tigaie foarte mare pentru a atinge adâncimea de 1/4 inch; se încălzește la căldură medie-mare până când uleiul este foarte fierbinte. Lucrând cu 1 pește la un moment dat, adăugați pește în tigaie și prăjiți până se formează crusta aurie pe piele, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Așezați cu grijă legumele fishatop pe foaia de copt. Gentlystuff cavitatea de fiecare pește cu 2 zdrobit catei de usturoi, apoi 1/4 ceasca de patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Măsline
Pătrunjel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Pește
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
9
Se toarnă vinul rezervat peste legumepe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
Prăjiți peștele descoperit până la legumeîncepe să se înmoaie, 35 până la 40 de minute. Împrăștiețijumătate de roșii și măsline în jurul peștelui; coacepână când peștele este doar gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline
Pește
11
Transferați peștele în mareplatter; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.Creșteți temperatura cuptorului la 475 buc. F. Continuați să coaceți legumele descoperitepână când sunt fragede și roșiile sunt foarte moaleși încep să se coloreze în pete, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Tomate
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
12
Aranjați amestecul de legume în jurpește pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
13
Stropiți cu 2 linguriulei.
14
Presărați frunze de fenicul tocate pestepește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
1
Un Primitivo Italian (un varietal roșu similar cu Zinfandel) ar fi grozav cu peștele și pastele. Donatella preferă Primitivodi Manduria, un stil Fructat, picant de roșu produs în Manduria, care este un oraș (precum și o zonă) din Puglia de Sud. Ea sugerează 2007 Feudi di SanGregorio" Ognissole " Primitivo di Manduria (Italia, 18 dolari), un vin echilibrat cu arome de cireșe șicăpșuni și un finisaj picant. Dacă nu găsiți acea sticlă specifică, căutați Vinosia Salento 2007
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Cireșe
Paste
Pește
2
Primitivo (Italia, 10 USD), un vin roșu suculent, parfumatcu note de miere.