Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei

Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei. Această rețetă servește 6 și costă 8,65 USD pe porție. O porție conține 455 calorii, 53G de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină universală, bulbi de fenicul, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Bas Cu Dungi Portocalii-Fenicul Prăjit, și Grappa-Vindecat Cu Dungi Bas.

Instrucțiuni

1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 400 F. Se fierbe vinul în tigaie mediepână se reduce la 1 cană, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se ia de pe foc și se rezervă.
3
Periați Generos coacerea de 18x12x1 inchfoaie cu ulei de măsline. Aranjați felii de fenicul însingur strat pe foaia de copt pregătită. Topcu felii de ceapă într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FeniculFenicul
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Stropițicu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
SareSare
5
Stropiți 4 linguri de ulei peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Clătiți peștele în interior și în exterior; uscați cuprosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Presărați pește în interior și în exteriorcu sare și piper negru proaspăt măcinat.Praf ușor în afara peștelui cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
SareSare
8
Se toarnă suficient ulei de măsline într-o tigaie foarte mare pentru a atinge adâncimea de 1/4 inch; se încălzește la căldură medie-mare până când uleiul este foarte fierbinte. Lucrând cu 1 pește la un moment dat, adăugați pește în tigaie și prăjiți până se formează crusta aurie pe piele, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Așezați cu grijă legumele fishatop pe foaia de copt. Gentlystuff cavitatea de fiecare pește cu 2 zdrobit catei de usturoi, apoi 1/4 ceasca de patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PătrunjelPătrunjel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
9
Se toarnă vinul rezervat peste legumepe foaia de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Prăjiți peștele descoperit până la legumeîncepe să se înmoaie, 35 până la 40 de minute. Împrăștiețijumătate de roșii și măsline în jurul peștelui; coacepână când peștele este doar gătit, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
PeștePește
11
Transferați peștele în mareplatter; acoperiți cu folie pentru a vă încălzi.Creșteți temperatura cuptorului la 475 buc. F. Continuați să coaceți legumele descoperitepână când sunt fragede și roșiile sunt foarte moaleși încep să se coloreze în pete, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Aranjați amestecul de legume în jurpește pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
13
Stropiți cu 2 linguriulei.
14
Presărați frunze de fenicul tocate pestepește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
1
Un Primitivo Italian (un varietal roșu similar cu Zinfandel) ar fi grozav cu peștele și pastele. Donatella preferă Primitivodi Manduria, un stil Fructat, picant de roșu produs în Manduria, care este un oraș (precum și o zonă) din Puglia de Sud. Ea sugerează 2007 Feudi di SanGregorio" Ognissole " Primitivo di Manduria (Italia, 18 dolari), un vin echilibrat cu arome de cireșe șicăpșuni și un finisaj picant. Dacă nu găsiți acea sticlă specifică, căutați Vinosia Salento 2007
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
CireșeCireșe
PastePaste
PeștePește
2
Primitivo (Italia, 10 USD), un vin roșu suculent, parfumatcu note de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrimitivoPrimitivo
MiereMiere
3
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate66
Revista