Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel

Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel
Gratar bas dungi cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salata de patrunjel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 421 calorii, 37g de proteine, și 20g de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 5.36 pe portie. Un amestec de fileuri de bas cu dungi, fulgi de piper, măsline kalamatan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Bas cu dungi sălbatice aburite cu piper galben Romesco, piper roșu-gust de măsline negru și pătrunjel-ulei de usturoi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și aduceți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați un vârf generos de sare și un vârf mic de piper roșu zdrobit. Gatiti timp de 5 pana la 7 minute sau pana cand ceapa arata ofilita si fiarta, dar nu are nicio culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile și 3/4 dintr-o cutie de apă și se condimentează cu sare. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți la foc mic și gătiți timp de 20 până la 30 de minute. Gust, ar trebui să aibă un gust bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Aduceți o oală cu apă la fiert la foc mediu și condimentați-o generos cu sare. Ar trebui să aibă gust de ocean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați conopida, lăsați apa să fiarbă și fierbeți conopida timp de încă 5 până la 7 minute. Când ați terminat, ar trebui să fie foarte moale și aproape că se destramă. Se strecoară conopida și se adaugă în amestecul de roșii. Gatiti conopida in sosul de rosii pana cand conopida s-a rupt complet si sosul se agata de conopida, aproximativ 20-30 de minute. Gustați pentru a vedea dacă condimentele trebuie ajustate. Se amestecă coaja de lămâie, măslinele și caperberries. Rezervă. (Acest lucru se poate face în totalitate înainte, de fapt devine mai bine atunci când se face înainte. Dar este încă foarte bun atunci când este făcut la comandă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caper BerriesCaper Berries
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Sezonul GoyaSezonul Goya
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Preîncălziți grătarul la mediu și periați cu ulei dacă este necesar pentru a îndepărta particulele alimentare. Uscați pielea de pește pentru a vă asigura că este foarte uscată. Dacă aveți timp, lăsați-l să stea să se usuce câteva minute înainte de a-l grăti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Stropiți cu ulei de măsline și condimentați cu sare pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Puneți peștele, cu pielea în jos, pe grătarul preîncălzit. Gatiti pestele timp de 2 pana la 3 minute si apoi rotiti pestele cu 90 de grade pentru a crea semne de gratar incrucisate. Gatiti inca 2-3 minute si apoi intoarceti pestele si gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1
Reîncălziți conopida dacă a fost făcută înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2
Serviți peștele pe farfurii de servire, sprijinindu-vă pe o movilă de conopidă. Într-un castron mic aruncați pătrunjelul cu sucul de lămâie, sarea și grăsimea mare de ulei de finisare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Încingeți peștele cu salata de pătrunjel și mai mult ulei de finisare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Ura!
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista