Bas cu dungi cu varză de Bruxelles caramelizată

Basul cu dungi cu varză de Bruxelles caramelizată este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 669 calorii. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, coajă de lămâie, file de grup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Basul cu dungi Foshee cu sos de ceapă caramelizat, Varză De Bruxelles Caramelizată, și Varza de Bruxelles caramelizată a pisicii Cora.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Într-un castron mic, bateți maioneza cu 2 linguri de ulei de măsline și usturoiul, coaja de lămâie și sucul de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați pancetta și gătiți la foc moderat până devine aurie și o parte din grăsime a fost redată, aproximativ 4 minute.
Adăugați varza de Bruxelles, tăiați părțile în jos și crenguțele mari de cimbru. Gatiti la foc moderat, fara a amesteca, pana cand varza de Bruxelles incepe sa se rumeneasca, aproximativ 4 minute.
Transferați tigaia în treimea inferioară a cuptorului și prăjiți-o timp de aproximativ 10 minute, până când varza de Bruxelles este fragedă și rumenită peste tot; aruncați crenguțele de cimbru.
Între timp, într-o altă tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul vegetal până când strălucește. Faceți 3 tăieturi superficiale în pielea fiecărui file de bas pentru a preveni ondularea. Condimentează basul cu sare și piper și adaugă în tigaie, cu pielea în jos. Gatiti la foc moderat pana cand pielea este rumenita si crocanta, aproximativ 4 minute. Întoarceți fileurile, transferați tigaia în treimea superioară a cuptorului și prăjiți timp de aproximativ 4 minute, până când peștele este doar alb pe tot parcursul.
Transferați basul în farfurii, condimentați ușor cu boia și garnisiți cu izvoarele mici de cimbru. Lingurați varza de Bruxelles alături și serviți imediat cu aioli de usturoi.