Bas cu dungi cu anghinare și măsline

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați basul dungat cu anghinare și măsline. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 5,63 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Dacă aveți bas dungat, roșii, lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Biban De Mare Cu Dungi Cu Portocale De Sânge Și Măsline, Bas cu dungi prăjite cu fenicul, roșii și măsline vindecate cu ulei, și Bas cu dungi la grătar cu conopidă și roșii cu Caperberries și măsline negre cu salată de pătrunjel.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și preîncălziți la 475 grade F. condimentați peștele cu sare și piper și refrigerați până când este gata de utilizare.
Îndepărtați coaja de la lămâie folosind un cojitor de legume (rezervați lămâia).
Combinați coaja de lămâie, pătrunjelul, usturoiul, 2 linguri de ulei de măsline și 1 linguriță de sare într-un robot de bucătărie. Cu motorul pornit, adăugați treptat pâinea și pulsul de mai multe ori pentru a face firimituri grosiere.
Întindeți pesmetul uniform într-un vas de copt de 9 pe 13 inci. Aranjați anghinarea, măslinele și roșiile în jurul marginii și coaceți până când pesmetul expus la mijloc este prăjit, aproximativ 15 minute.
Scoateți vasul de copt din cuptor. Scoateți pesmetul prăjit și lăsați-l deoparte.
Adăugați peștele în vasul de copt și acoperiți cu pesmetul prăjit.
Coaceți până când peștele este gătit, aproximativ 15 minute.
Stropiți cu restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Tăiați lămâia rezervată în pene și strecurați deasupra.
Fotografie de Antonis Achilleos