Barurile Farina

Barurile Farina
Barurile Farina ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 15. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 176 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți coajă de lămâie, cardamom măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 31%. Rețete similare includ Farina nu e doar pentru micul dejun!, Scorțișoară Afine Farina Briose, și Farina Cu Caise Și Migdale Rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mare, crema împreună unt, sos de mere, zahăr și miere până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă în coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4
Combinați crema de grâu, praful de copt și cardamomul; se amestecă în amestecul cremă. Amestecați iaurtul și albușurile de ou. Încercați să nu se amestecă prea mult, sau barele vor cădea. În cele din urmă, amestecați nuca de cocos și migdalele feliate dacă vă plac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De GrâuCremă De Grâu
Migdale FeliateMigdale Feliate
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
5
Întindeți amestecul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți timp de 45 până la 55 de minute în cuptorul preîncălzit, până când marginile sunt maronii, dar nu partea de sus. Se răcește și se taie în bare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate3
Revista