Barurile de var ale lui Neely
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă barele de var ale lui Neely. O porție conține 328 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 33 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 10 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 17%. Rețete similare includ Neely ' s umed BBQ coaste, Sosul BBQ al lui Neely, și Neely-tini.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Pulverizați fundul și părțile laterale ale unei tigaie de tort de 9 x 13 inci cu spray antiaderent.
Pentru a face crusta, combinați untul și zahărul cofetarilor în vasul unui mixer electric echipat cu accesoriul cu palete. Bateți la viteză medie - mare timp de 2 până la 3 minute, până când este ușor și pufos.
Adăugați făina și sarea și amestecați încă un minut până când se combină bine.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și lăsați-l la o grosime uniformă peste fundul tigaiei.
Coaceți crusta timp de 20 până la 25 de minute, până când este ușor aurie.
Scoateți din cuptor și gătiți pe un suport de copt.
Pentru a face toppingul, amestecați ouăle și zahărul într-un bol mare de amestecare.
Adăugați făina și amestecați până când se combină, apoi amestecați sucul de lămâie și coaja.
Se toarnă toppingul de var peste crusta răcită, apoi se coace încă 25 de minute sau până când umplutura este setată.
Lăsați barele să se răcească complet. Praf generos cu zahărul cofetarilor și tăiat în pătrate.