Baruri Magice

Baruri Magice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați Magic Bars. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 507 calorii. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de făină, nuci, nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovleac Magic Brownie baruri cu dovleac Magic glazura, Baruri Magice, și Baruri Magice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați două vase de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci cu spray de gătit. Aliniați fiecare fel de mâncare cu o bucată de hârtie pergament de 15 inci, permițând excesului să depășească părțile laterale. Pulverizați pergamentul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
2
Pentru stratul de brownie: într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de brownie, ulei vegetal, 1/4 cană de apă, pulbere espresso și ouă. Folosind un mixer de mână, bateți timp de 1 minut la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Ulei VegetalUlei Vegetal
Brownie MixBrownie Mix
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Se toarnă aluatul într-una din tigăile pregătite.
4
Se presară cu nuca de cocos și se coace până când o scobitoare introdusă la aproximativ 1 inch de marginea vasului de copt iese curată, 25 până la 27 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
5
Transferați tigaia într-o grătar pentru a se răci timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
6
Folosind excesul de hârtie pergament ca mânere, ridicați stratul de brownie din tigaie. Rulați o spatulă subțire dedesubt pentru a o slăbi de pe hârtia pergament. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Pentru stratul de cookie: într-un castron mediu, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Într-un mixer de suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete, bateți untul și zaharurile într-un bol mare până când sunt pufoase. Bateți în vanilie și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
UntUnt
Cookie-uriCookie-uri
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BatetiBateti
BolBol
8
Adăugați amestecul de făină și bateți până se formează un aluat. Se amestecă chipsurile de ciocolată. Folosind degetele, apăsați aluatul uniform în fundul celuilalt vas de copt pregătit, lăsând o margine de 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
9
Coaceți până la auriu deschis, 14 până la 16 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Transferați tigaia într-un suport de sârmă pentru a se răci timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
11
Presărați nucile peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
12
Pentru caramel: într-o cratiță medie, grea, combinați bomboanele de caramel, 2 linguri de apă și vanilie la foc mediu-mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand bomboanele s-au topit si amestecul este neted, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
BomboaneBomboane
VanilieVanilie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
13
Turnați caramelul uniform peste stratul de fursecuri. Lucrând rapid, așezați stratul de brownie deasupra caramelului. Apăsați ușor stratul de brownie în caramel. La frigider timp de 1 oră până când caramelul s-a setat. Lăsați straturile să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Cookie-uriCookie-uri
14
Tăiați în 24 de bare și depozitați etanș într-un recipient din plastic.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista