Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați batoanele festive de prăjituri cu fructe. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 189 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Crăciun. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scorțișoară măcinată, cireșe confiate, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe, Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe, și Batoane Pentru Prăjituri Cu Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Tigaie dreptunghiulară cu grăsime și făină, 13x9x2 inci. Într-un castron mare, amestecați 1 cană de făină, zahărul brun, untul, coaja de portocală, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, sarea și oul cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Coaja De Portocala
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mediu, amestecați 1/4 cană de făină, cireșele, curmalele și nucile pecan; se amestecă în amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Cireșe
Nuci Pecan
Date
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se întinde în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți aproximativ 35 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți toate ingredientele de glazură portocalie la foc mediu, amestecând ocazional, până când amestecul se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Stropiți barele răcite cu glazură. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 3 rânduri.