Baruri De Ouă De Vacanță
Baruri Eggnog de vacanță este un vegetarian băutură. Această rețetă servește 36 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 89 calorii. Dacă aveți la îndemână nucșoară măcinată, gălbenușuri de ou, făină de aur și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Batoane Fudgy Eggnog cu glazură Eggnog, și Eggnog De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. linia de jos și părțile laterale ale tigaiei pătrate de 9 inci cu folie, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei. În castron mic, se amestecă împreună unt, 1/2 cana de zahar si faina. Apăsați în partea de jos și 1/2 inch în sus laturile tăvii căptușite cu folie.
Reduceți temperatura cuptorului la 149°.într-un castron mic, bateți gălbenușurile de ou și 1/4 cană de zahăr cu mixerul electric la viteză medie-mare până la grosime. Bateți treptat în smântână, rom și 1/4 linguriță de nucșoară.
Se toarnă peste stratul copt.
Coaceți 40 până la 50 de minute la 149° până când crema este setată și cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Presărați blaturi de bare uniform cu 1/2 linguriță de nucșoară. Folosind mânere din folie, ridicați barele răcite de la tigaie la scândură; îndepărtați folia de pe părțile laterale ale barelor. Cu cuțit ascuțit, tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri. Capac; a se păstra la frigider.