Baruri De Caramel De Vacanță Fără Gluten
Batoanele de caramel de vacanță fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 107 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, chipsuri de ciocolată cu lapte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Batoane De Caramel Fără Gluten, Bare De Straturi De Vacanță Fără Gluten, și Batoane De Prăjituri Cu Scorțișoară De Scorțișoară (Vegan + Fără Gluten).
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. Spray 13x9-inch tigaie cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați untul, zahărul brun, vanilia și gălbenușul de ou. Se amestecă amestecul Bisquick. Apăsați în tigaie.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc foarte ușor (crusta va fi moale). Presărați imediat chipsuri de ciocolată pe crusta fierbinte; lăsați să stea aproximativ 5 minute sau până când ciocolata este moale.
Se întinde uniform ciocolata; se presară cu nuci. Se răcește 30 de minute în tigaie pe raftul de răcire. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 4 rânduri.